Det bästa och det sämsta.....

Jag måste bara berätta om en lek som min familj leker vid matbordet på kvällarna. Alla får berätta vad är det bästa och det sämsta som har hänt med de den dan. Kan varmt rekommendera till alla. Det behöver inte vara något märkvärdig, kan vara en enkel sak, typ att det sken solen idag. Rolig grej!!!!
Puss på er! Här en foto på min galen famijl:)

En dag då jag vägrar ha lugg och att byta om från myskläder.

Eftersom jag kan inte sova på nätterna så bestämde jag att ta en sömntablett igår. Det fick jag äta upp hela dan idag. Jag går runt i en Zopiklonkoma och kommer ingenstans. Jag vägrade fixa luggen (lika glad för det) och efter att jag har ätit frukost med söta Suz, hela förmiddagen kom jag in i en koma som jag kommer inte ifrån. Men så vadå??? Såna dagar behöver jag med har jag bestämt!!!. Förmiddagen bara flög iväg. Nybakta frallor, med hemmagjord morotssylt , sallad tomat, kaffe och rådjur på baksidan. Och massor med prat så klart. Har ni varit med om det att med vissa människor behöver man inte stressa med, de förstår en av att bara titta på en, man kan sitta i mysbyxor och man vet att man kan ringa de mitt i natten om man ballar ut! Jag har några få vänner som jag känner att det är precis så och det är jag tacksam för. Suz är en av de och vi hade det superskönt. Resten av dagen bara lullade jag runt- om man bortser av min självplågande vaxning så har jag bara varit. Och det tänker jag INTE ha dålig samvete för.

Ps: Jag bjuder på en bild där jag är nyvaken ,har absolut INGEN smink och har inte fixat håret!!! 
Inte många som har sett mig så, men jag tänkte chocka er!!!

Varmt, kladdig, gör ont, och en onödig försök!

Har fått den vansinniga iden att försöka vaxa mina ben själv. Jag menar det ser så lätt ut. Kladda på och slita av. Vilken korkad ide!!! Varm wax som skulle värmas i mikron. Ja, jag bara säga aldrig mer!!!!!  Hade vax överallt, kladdig och det gjorde så satans ont!!!! Så jag kan bara rekommendera till er alla att hålla sig till proffsen i salong. Efter experimenten så insåg jag att det var tur att jag inte försökte vaxa på andra ställen. Phu....bara salong nästa gång!!!
Ps: Ingen bild på mina ben efter behandlingen- de är röda som tomater....tur att det är inte sommar:)
Jag och luggen på en skön utekväll.

Kvällen tillbringade jag med kära arbetskamrater. Gott mat och underbar sällskap. Längesen jag skrattade så mycket över allt och ingenting. Urflippa faktorn var HÖG!!!
Och så klart luggen var med. Tur att det finns "Bratz" plattång så att jag kan hålla i styr lockarna i luggen. Får se hur länge jag orkar.  Lägger in några bilder så ni fattar vad jag menar!! Ha det gott igelkott:)

Galenpanna Johanna- Chiwawa Ingen kan fixa så många galen ansiktsuttryck som hon!!!


Jag och söta Suzanne. kärlek.)


Och så klart en helbild och LUGGEN.Wienerbröd och Döden

Efter en besök på jobbet har jag fixat lite på stan (uppdatering kommer) och sen gled jag till söta Maggis(Magdalena) för en fika. Köpte med mig wienerbröd och hon fixade kaffe. Jag tror att hon tyckte det var en välkomnande avbrott i pluggande. Vi började prata om döden(vilken uppiffade ämne) eftersom jag har gråtit mig till sömn igår saknaden efter min mamma. När man läser på FB att folk fikar med sin mamma, eller man går på stan och ser döttrar med sina mammor blir jag påmind vad jag har förlorat. Hon var min bästa vän. Maggis och jag funderade om vad händer när man dör? Se man sitt liv passera förbi? Är det någon som hämtar en? Vet man precis innan att nu är det dags? Många frågor som man får aldrig svar förrän man är precis där, men det får en att fundera. Dyster? Ja det kan man tro, men kan va väldig intressant me! Sen för att piffa upp tillvaron beställde vi biljetter till bio på lördag. Då ska galna sjuksköterska gänget( jag, Maggis, Cina, Lisen) träffa gå på bio, äta gott och skvallra ihjäl oss!


MIN SAKNADE och UNDERBARA MAMMA!!♥Tills sist en dikt till dig kära mamma!!!!


Änglar finns i himmelen
det är vad vi vill tro.

Men även här på jorden
många änglar bo.

Ses inte klädda i vitt
saknar vingar på sin rygg.

Men finns dom tätt intill
känner man sig trygg.

Den tryggheten är viktig
den borde alla få ha.

Så fortsätt vara ängel-
det sköter du så bra.

Är det någon som känner igen sig?

Ibland undrar jag....är det konstig att tjejer har helt fel uppfattning om sina kroppar? Varje tidning, varje sida på nätet är fullt med "små tipps" att hur ska man gå ner i vikt, hur man ska maxa sin förbränning, piller hit och dit.......Och ändå. Fråga man killar så vist har utseende betydelse, men det viktigaste är ändå utstrålningen och att man ser på tjejen att den trivs med sin kropp(som 99% av de inte gör). Man funderar hur lätt är det att uppfostra två döttrar i denna värld, när till och med Jag är orolig för de kilona som har lagt sig lite här och där sen jag äter mina tabletter för att klara mig över vattenytan. Svårt.
Men allvar åt sidan- kolla in bilderna här  och skratta en liten stund:)
God natt alla glada!!PussGammalt och Nytt- besatt kärlek!

Den enda fördelen att jag halkade idag och slog mig var att jag hade massor med tid att kolla runt på nätet. Ja man hittar allt skit. Och då pratar jag om precis ALLT. Ja det vet alla. De som känner mig vet att jag har inte kärlek bara för skor men för gamla annorlunda saker också. Jag gillar inte de inredningsprogram som dissar ens hem. Smaken är som baken, så jag anser att trivs man själv med vad man har i sitt hem så ska man inte bry sig vad de andra tycker om det. Så jag har en ny kärlek som jag har hittat på Tradera. Hissa eller Dissa men jag älskar den!!! Jag kommer definitivt lägga bud på den!! Vad tycker ni?

Och så klart SKOR igen. Jag älskar SCORETT skor  och har varit i affären flera gånger i sista två veckorna. Jag provar och provar och kan inte bestämma mig. Helst skulle jag kunna köpa allt!!! Men......här kommer en av de. Kvinnligt med klack som har lagom höjd så att man slipper slå ihjäl sig och så varm!  Superskön!!!Handikappad-Men det var värd!

Idag  var det bestämt att jag och svärfar ska till tippen och slänga allt skit som samlas när man har hus och bygger, och pillar i trädgården. Tanken var det att jag ska besöka mina kära jobbarkompisar och bjuda de på fika. Teorin med besöket är att jag ska sakta men säkert kunna vistas på jobbet utan att det ska utlösa hjärtklappning och att ha svårt att andas. Nu blev det inte så. När jag var färdig med att rensa tvättstugan så halkade jag på tvätten som låg på golvet. Ni kan tänka er. Jag med min "lilla" kropp. Det slutade med skrapmärke, ont i hela kroppen och huvudvärk. Så det blev inget fikabesök, bara planläge. Men fint blev det!!!
Ps: Hunden väntar på att få en runda i tvättmaskinen:)
Förkärlek till Herklockor och Besatthet av Skor!!!!


Det är något med snygga herrklockor. Speciellt på en snygg underarm:) Jag tycker också att det är snygg på tjejerna med. Den nya klockan är lanserad av Triwa och  sprider sin budskap mot rasism. Har absolut en hög gillafaktor.  Kostar ca 900kr då 400 kr går till Ungdomar mot rasism!!

Nästa "jag absolut måste " sak är den supersnygga Marble skor från Nelly.se.
Blir man inte kär direkt???? Jag blev det.
Jag ska bara betala räkningarna för att se om drömmarna kan bli sanna!!
Ha det gott igelkott:)

Famyli Food- en räddare i nöden!!
De som känner mig vet att jag har kämpar för att komma tillbaka och bli den gamla glada Erika efter att jag har -läs diagnosen "Hög stress, depression" som jag kallar enklast- Livet har hunnit ikapp mig och det sket sig! Så det var inte så svårt att bestämma mig för att prova Family Food. Underbart!!! Maten blev godkänt och en problem mindre.

Husmor- eller så börjar jag bli sjuk.........

Är stollt ägare till morotssylt av egenodlade morötter:)
Pyjamas, "tomtestrumpor",kaffe och funderingar att va en bra mamma.

Att vara mamma idag betyder att du ska alltid va glad, ställa upp, inte tappa tålamodet, och va en superkvinna. I mitt fall har den skitit sig redan vid den första påstående. Jag älskar mina barn, men ingen kan göra mig så arg som de. Tiden på morgonen när de har åkt till skolan är gud värd. När man har fajtats med en 9 åring som jag måste övertala att byta byxor, (för att de kan gå av sig själv) och en 11 åring som tror att den minimala sminket innebär att man spacklar sig,och världens PMS när jag skickar honom att tvätta av det, då är man ÖVERLYCKLIG att kunna dricka sitt kaffe i lugn och ro och ha sin morgonkoma. Är man är dålig mamma då? Eller när man tycker att barnen ska begränsa sina aktiviteter tills de kan åka själva för att få tid för sina egna aktiviteter också? Det är svårt. Så jag dricker min kaffe, läser Aftonbladet och trivs i pyjamas och "tomtestrumpor":) Och  hoppas att jag fixar mammarollen någorlunda ok.Kankse något att sattsa på??- NOT!!


I lördags var det dags för Tattomässan. Jag hoppades på lite inspiration för tatueringar som jag vill göra för framtiden. Men efter att tag insåg jag att på mässan handlade  om vem kan göra störst och "maffigast" tatuering. Det var absolut populärast med tatueringar på vaden. Men det mest fascinerade var gänget(har glömt deras namn) som hade huvudsysselsättning Body Scarification. Inte riktigt min smak Kulor och stora runda plattor inopererade under huden, brännmärke och märken efter att man skär i huden är inte riktigt min grej trotts mina två piercingar. Men huvudattraktionen var  ändå när de har hängt en kille på krokar som satt i hans hud bak i ryggen mellan skuldrorna. Och om det inte räckte så har de satt krokar in i huden ovanför knäna där en tjej har hängt sig via krokar i hennes rygg. Fattar ni? Svårt att beskriva men hopas bilderna talar för sig själv. Människorna var en salig blandning, och jag gick runt nästan gapande av olika originaler.......Men under kvällen fick jag en obehaglig känsla. En av de killarna som hade "typiska" skinheads kläder (undrar egentligen vad är typisk, men här ser man att man dömer efter kläder) har utdelat Hell Hitler hälsningar vid scenen. Jag tror det är första gången under mina 24 år i Sverige som tanken kom upp i huvudet, nämligen "ser de på mig att jag är utlänning?, Kommer de att bråka med mig eller Jonas för den delen som ser mer utländsk ut? Läskig känsla!! Det gör mig ledsen att jag som kommer från en familj med Judisk blod i mig och en historia med förföljelse och Auswitch ska fortfarande få kalla kårar när man ser detta.  Men jag ska inte klaga mer, kolla på bilderna och njut....eller må illa....eller boka tid för att uppleva det. Välj själv! Jag avstår!! Ha det gott igelkott:)

Galna dagar med lillasyster- Nicki<3

I onsdags kom söta Nicki från Malmö upp till oss. Ni som inte vet så är lillsyrran är 12 år yngre än mig, mörkhårig med världens finaste bruna ögån,  och en kropp som killar skulle kunna dö för. Altså hon har allt som inte jag riktigt har så jag tror att jag måste låsa in henne eller sluta visa mig med henne på stan. Att hamna brevid henne i en omklädningsrum ska jag inte ens tala om. Nära döden upplevelse!!! Men jag älskar den lilla skiten !!(förlåt Nicki)
Vi har haft tre underbara dagar med mycket prat, sushi på stan ,shoppning-dock var det bara hon som handlade, och lite fix med hår och ansikte. Det roligaste är dock att lyssna på hennes och Jonas(min man) "krig" som de har fört i 14 år. Dvs vem kan reta den andra bäst och vem har den sista ordet. Om det är inte kärlek så vet jag inte vad är det är!! Som två små barn! Mysigt hade vi och det är alltid surt när hon åker. Eftersom jag vet att hon är i säkert förvar i Malmö, kan jag lägga in bilden på vårt SPA. Hon kommer att mörda mig men ingen kan säga att jag inte bjuder på mig själv:)


Välkommen till min nya blogg!

Hej alla glada!

Kul att ni hittade hit! Kanske några av er undrar varför jag kallar mig Pitbullmamma. Namnet Pitbull fick jag av en kära vän på jobbet som tyckte att jag lät som en Pitbull när jag pratade med en doktor via telefonen. Nja....det kan stämma om man tänker efter vilken temperament jag har. Men jag kan skaffa flera skriftlig intyg om det behövs, att jag kan va väldigt snäll också:) Då var det dags att dela med mig mina tankar och mitt liv. Oavsätt hur galen är det hoppas jag att ni kan hitta något som får er att le. Jag lovar att skriva ner alla galna tankar (OK nästan alla) som jagar runt de små hjärncellerna i huvudet. Då var det dags- Enjoy!!:)

Ps: Häng inte upp er hur jag stavar eller om jag ändrar ordföljden Tänk inte, le bara!! Woff!!