Apotekfrossa......

Om man ska krisa så ska man göra det på riktigt och helst lite innan det förväntade katastrofen. Så gjorde jag innan jag fyllde 30, och så gör jag nu innan jag fyller 40.

Skratta inte du kommer också dit. Du kommer undra när kuddmärket efter natten försvinner från din ansikte(vid lunch om du har tur), får panik varje gång du är i omklädningsrummet för att du tror att någon står bakom dig(kan inte va möjligt att det är jag som ser ut så) du undrar vad är det för resväskor(inga små påsar här inte) som hänger under dina ögon, och du undrar helt enkelt vem Faaaaan är det som har snott din kropp!!!


Så jag gled in i den nya fräscha apoteket(älskar de nya apoteken, där man kan köpa allt möjligt) och parkerade framför krämhyllan. Ingen tvekan att man blir helt såld och samtidigt förvirrad vad man ska inhandla. Jag såg helt säkert totalt vilsen ut, för att en av apotekare kom och frågade om jag ville ha hjälp.
Mitt svar var: Jag är 38 år, allt börjar rasa, och ingen smink kan ta bort resväskorna!!!!! Hjälp!!(skojar inte. jag sa så)
Hon skrattade och vi förlorade oss i ett djungel av rynkkrämer, ögonkrämer, lyftkrämer....osv.

Det hela slutade med att jag blev 500 kr fattigare, men gud vad jag mådde bättre efter detta.
Lurar jag mig själv? Så klart! Men av en liten lögn har väll ingen dött av;)

Så nu ska jag smörja på.....Ögonkrämen/resväska krämen:)

Ha det skönt i Nangijala Linda.....

En underbar människa har lämnat sina kära och flyttat till Nangijala! Linda var en otroligt stark tjej som har fått sjukdomen bröstcancer. Hon har kämpat tappert, och jag lärde "känna" henne via hennes blogg. Sen jag har börjat blogga själv har jag "träffat" människor som har berört mig, som har öppnat sina tankar för mig och via våra bloggar har vi fått en "bloggvänskap". Trotts att jag träffade aldrig Linda kommer jag sakna henne. Kommer sakna hennes berättelser, kloka tankar, hennes humor, hennes styrka och hennes otroliga fina bilder som hon tog på sin familj, vänner och katter.

Hoppas att du har det bra nu Linda i Nangijala!!
Om du ser min mamma kan du hälsa henne att jag älskar och saknar henne, och ge en gosekram från mig????

Kram Erika

http://lindaskriver.blogspot.com/

Presenten med hjärtat:)

Har fått en present som inhandlats med hjärtat. Eller vad säger man när någon som älskar en köper en present med motiveringen-"Jag var tvungen att köpa den!! Det är så DU!!!"

Tack min söta SARA för presenten från hjärtat!!!!Vad passar bättre för en mufinsbakare än en mufinsburk;)
En helg i vårens tecken...kontra....en helg i katastrofens tecken.....

Japan.......vad kommer mer? Mörkläggning, lögner och katastrof, förorenat mat och vatten, ingenstans att bo.
Sverige.....när kommer våren? Ren luft, rent vatten, otroligt vackert natur, tak över huvud, mat på bordet.
Jag tror inte att jag behöver förklara mer. Alla har följt nyheterna, dragit på sig dövörat och gnällt över vädret, dvs att våren inte vill komma/stanna.

Men nu i helgen så kunde vi inte gnälla. Våren kom och log mot oss.
Så jag lyfter min "fula" kaffekopp och blundar.....och njuter stunden!! För att jag har ett hem, mina barn är friska, har mat på bordet, har rent vatten, har ett underbart man som står ut med mig, och jorden skakar inte under mina fötter.

Så det är så!!

Helgen.


Vuxenpoäng i kommunikationsvärlden;)

Nu har man kommit in i nördarnas värld och har skaffat en iPhone:)

Efter många om och men har jag kommit fram att det är jättesnygg med olika coola skal, men de gör inte ett sk...för att skydda telefonens framsida.

Så jag har skaffat mig vuxenpoäng och köpt världens tråkigaste iPhone fodral!

Tråkigt? Ja!!!!! Men för att piffa upp eländet ska jag efter- nattens jobb -tillbringa några värdefulla minuter på leksaksaffären för att hitta lite Bling-Bling att piffa upp skalen med.

Så uppdatering kommer angående utseendet, men först lite bilder om min tråkiga vuxenpoäng!!


Nya Sjukregler:)

Sjukdom är ingen frånvaroorsak

Läkarintyg accepters inte längre! Kan du ta dig till doktorn kan du ta dig till arbetet.

Tjänsteledig på grund av operation.

Beviljas ej! Varje anställd som tänker operera sig skall avstå denna åtgärd eftersom allt, som en anställd har, har vi användning för.
Tjänstgöring skall ske i samm sick som när anställningen påbörjades. Om något avlägsnas sänkes också den anställdes värde. Undantag kan göras förutsatt att lönen skänkes i motsvarande grad.

Dödsfall (eget)

Eget dödsfall accepteras som frånvaro. Arbetsgivaren måste dock anmällas två veckor i förväg, så att efterträdande kan läras upp.

Tandläkarbesök.

Vi anställer enbart personer med löständer! Ni kan använda interposten för att skicka tänderna till lagning, istället för att jämnt ränna hos tandläkaren.

Graviditetsfall

Absolut förbjudet!! Arbetsgivaren ska se till att preventivmedel alltid ska finnas tillgängligt.

För att undvika gynekologbesök

Sätt dig på kopieringsapparaten, ta ett bild och skicka till gynekologen!!


MVH Chefen;(

Skattefusk;(

Som alla vet så Gud har sänt sina änglar för att börjar dela ut skattepengarna. Och som ALLA i hela Sverige, så kunde jag inte heller vänta på¨brevet, utan har jag tänkt kolla de efterlängtade summan av pengar på deras hemsida med hjälp av E-legitimation.

Men som sagt HELA Sverige försöker med det. Så jag har försökt komma in på den sidan sen igår. Och vad händer?
Ja..

"För många samtidiga användare, var vänlig försök senare"


Blir man galen eller? Jag förstår att de har mycket(nehe), men vad Fa....har de talas om att "uppgradera systemet"?

Så nu kära läsare har jag fått svar på frågan, Varför folk fuskar med skatten.

FÖR ATT JÄVLAS MED SKATTEMYNDIGHETEN!!

De har säkert försökt som jag och blev frustrerade och arga.

Så kära Skattenissar. Skaffa en bättre datasystem så slipper ni jaga folk!!

Kramis-kramis får en frustrerade, galen(men inte fuskande) Pitbull:) Woff!!
Be afraid................ Very afraid

Ni som läser min blogg vet att jag är flygrädd!!! Trotts det så sätter jag mig på ett flygplan och flyger. Men det är synd om mina medresenärer......jag kan nämligen lipa genom en resa på 2 timmar, hyperventilerar när flygplanen bara råkar röra sig lite mer, och det har hänt att jag flippade ut totalt och vägrade gå  upp på planet....så mannen fick sätta ner foten, skrika på mig och tillsammans med personalen baxa in mig i planet!

Så efter att vi har firat stora hönan med halva gänget, har min kära svägerska Agge har visat alla flygräddarens högsta mardrömswebbsida.

Så om du är inte flygrädd min kära läsare, så kan Jag garantera att du BLIR DET efter en titt på den sidan!!!

http://www.flightradar24.com/Kanske lösa solbrännan så??? Njeeeeeeeee........Jag får fortsätta att balla ur och andas i ett påse:)
Kramis-kramis


bloglovin

Nu kan ni få följa mig på bloglovin, och prenumerera.

Följ min blogg med bloglovin.

Klicka på länken, bli medlemmar (om ni inte redan är), och starta prenumerationen på en gång!

Nygaddad...

Då var det dags......texten som symboliserar allt i mitt liv....

"Mot stjärnorna genom svårigheter"Hoppsan....inte snyggt med röda händer..är det så jag ser ut? Bläää;)


Mindfulness!!

Varför kan vi inte njuta stunden som bjuder oss på upplevelse idag? Små saker försvinner till intet, korta stunder viftas bort och stressen i världen står på vårt huvud skrikande av glädje att han har segrat!!
Med tiden har vi människor förlorat redskapen att stanna upp se saker som de verkligen är, uppskatta livet som det är, och helt enkelt bara vara med ögonblicket som bjuds.
Men var ska man börja? Hur ska man kunna hitta tillbaka till att kunna njuta, att ta vara på, att älska vårt kropp, att le, att älska, att krama, att bara finnas?

Stanna upp och blunda!! Nu........

Jag har köpt världens "fulaste" kaffekopp. Det är min och bara min!! Fågeln står för friheten.....för min frihet att kunna välja bort alla måste, stanna upp och njuta stunden.....om bara det gäller en kopp kaffe.....men det kan va en början.

Bird flyes free....think about that!!


12 år, på väg att bli en kvinna men är fortfarande mammas snuttefislisa:)

12år har du fyllt idag min kära Nellie, men det känns att vi fick dig igår. Du var en lugn bebis i magen, och vi var övertygade att du var en pojke. Vi köpte en blå barnvagn, kollade på pojkkläder och hade spikat pojknamnet Martin. Allt var klart tills du tittade ut och förvånade oss. En liten tös som charmade alla. Hade en lugn temperament som din pappa, men hade fått dina stora stora blåa ögon från mig. Ville aldrig sova själv, och vi tillbringade många kvällar med att bara hålla dig i handen tills du somnade.

Men idag fyller du 12 år. Nästan lika lång som jag, och har en temperament som utmanar till och med mig. Tufft att va tonåring, då ena stunden vill du krypa upp i knät på mig, men på andra stunden ska vi acceptera att du är "nästan" vuxen, med egna åsikter och vilja.

Men på vägen att bli vuxen vill jag bara säga en sak!!

Du kommer alltid va min "snuttefislisa" och jag älskar dig av hela mitt hjärta, i hela universum och i hela Jupitervägen.

Love you! Mamma♥

Så klart glass och paket på morgonen av en trött gäng:)

Önskade hörlurar från lillasyster            Mmmm...gott med glass!!Ohh....efterlängtade skorna som stod högst på önskelistan:)Och så klart som vanlig väljer födelsedagsbarnet kvällsmaten.....Sushi så klart!!


Celldelning på fettodagen:)

Som turistblatte, har jag aldrig fattat varför man ska ha en speciellt dag för att vräka i sig Semlor.

Enligt lilla mig så om man belastar magen BARA en dag i hela året med så mycket grädde(Mmmmm..) så kan man tillbringa  resten av kvällen galtt på toaletten;)

Men som alla vet så har man inte alltid svar på sina egna funderingar. Så jag har accepterat att jag fortfarande inte fattar poängen med att vräka i oss den gudomliga bakelsen bara på en speciell dag, så jag tjuvstartade redan för några dagar sen, och tänker....små njutningar kan förlänga kvalitén av livet.)

Så njut lite och ofta än sällan och stort.....

Mumma.....Celldelning:)


Feminist pitbull granskar bilmässan...på kvinnodagen:)

Kvinnodag. Och jag som har inte orkat blogga på några dagar har jag kommit fram att idag ska jag lyfta fram min starka, galna, nyfunna feministiska sida, och gnälla över bilindustrins diskriminering.

Min fråga. Ni som besöker bilmässor, har ni sett några snygga-jag talar om nu 10 poängs-killar stå och posera jämte bilarna som ska säljas? Nej. Jag misstänkte det. Tjejer i 10 poängklassen, helst med stora bubbisar står och ler och försöker sälja in drömmen. Dvs, köper du den bilen kan du få vilken kvinna som helst.

Men haloooo!! Jag älskar också snabba, snygga bilar. Vilken dröm säljer en 10 poängs brud till mig? Inte mer än att jag står och funderar......Hmmm-Hur faaaaaan lyckades hon trycka in de där bubbisarna i den klänningen? (kan tänka mig att 99,9% av männen tänker likadant, och lite mer....)

Först och främst så blir man snabbt dissad och stoppas i en säck med texten på "frun som följde med mannen för att stoppa honom handla upp förmögenheten" och bilförsäljarna kan inte ens tänka sig att en lite fluffig 40-års krisande pitbull kan  va intresserade av att ÄGA de bilarna.

Nej! Industrin vänder sig till männen och försöker nå deras EGO:)

Så frågan är vad man ska göra åt det? Kliva upp på podiet le fint till 10 poängs bruden och putta ner henne diskret.....
eller kanske ordna en bilmässa för endast kvinnor, där snygga män får stå och le med påklistrad leende och försöker nå vårt behov av bekräftelse.....

Vet inte men någonstans känner jag mig förolämpad som kvinna, och det stinker stenålder!!!

Så idag lyfter jag min kaffekopp och min semla för alla galna, snygga, och starka och stolta, fluffiga medelålderskvinnor som vågar gå mot strömmen och våga utmana stenålders tänkande!!!


Svårt val för många män....bilen eller bruden....
Så klart många får båda.....
Det luktar vår/sommar i mitt kylskåp....

Nej jag har inte bakat eller fyllt kylskåpet med hallon eller blåbär. Nej. Jag har bara städat den. Ajax rengöring äger kan jag meddela!! Doftar underbart!!!

Kaoset innan.....gud vad jag hatar att göra det. Men ett måste:(Underbart....


Måste omorganisera min garderob......

Drömmer man om en skor som man har tittat på flera gånger, utan att köpa den, DÅ SKA MAN KÖPA DEN!! -Enligt lilla mig:)
Så det blev affären Scorett med mannen i helgen, lite blinkande med ögonen, och så följde skorna med hem.....
Nu ska jag bara börja tänka ut en lösning på hur jag ska få plats med alla mina skor i garderoben.....så klart det är inget hinder att införskaffa flera;)

Ny vår/höst fynd från Vagabond.....Och så klart ett par coola skor till Jonas från lillebrors jobb. ÄLSKAR orange skosnöre!!
Fredags bowling

Bowling på menyn, och så klart discobowling. Klart att vi inte dansar utan bowlar, men det är mycket roligare med släkt belysning och en discokula som sprider ljuset runt om. En glad familj som tävlade på liv och död:)

Snygga skor?;)