Farligt att undvika den verbala verkligheten.....

Tjejer i ett nötskal!! Ena dag är de bästisar andra dag kan de mörda varandra. Mest för att ingen lyssnar på vad det andra vill säga och allt misstolkas. Jag skulle inte ha några problem med det alls om inte dagens teknik skulle dra tjejerna in på en farlig väg. Nämligen att undvika att lösa problemet ansikte mot ansikte utan använda MSN , Facebook , Blogg, eller andra Chatt sidor för att smutskasta varandra, uttrycka sig och utan att tänka skriva vad man har på hjärtat.

Det är så lätt att trycka på en knapp och slänga ut sig saker som man ångrar efteråt. De har inte fattat att det finns ingen ångerknapp, och det är så lätt att man misstolkar och att man sårar varandra är ett faktum. Även fula svårdomar kan dyka upp så att man som är föräldrar blir mörkrädd.

Så vad gör man?

För vår del har man infört i hemmet total insyn på barnens lösenord och hemsidor, och försöker förklara hur man ska bete sig. Om det fungerar?? Njaaa.....så där. Men bättre att ha koll på saker och upptäcka misslyckandet för att kunna diskutera det, än att inte veta något alls.

Så idag har jag lyssnat på tjejernas dramatiska berättelse, och jag VET att till helgen löser det sig:)'


Va vänner istället;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback