Fars dag!

Idag är en dag som inte många länder firar. Här i Sverige så har man förstått det viktiga rollen papporna har och valt en speciellt dag för att fira honom. Min pappa eller som jag kallar honom "Apu" på ungerska eller farsan på svenska bor i Malmö så det blir inget farsdagsfika som många av er tillbringar söndagen med.

Har funderat länge vad jag ska ge till han som en liten uppskattning för att han är min pappa. Men vad ger man till någon som önskar sig aldrig något, bara att vi barnen ska må bra? Så jag har bestämt mig att jag ger till han en inlägg på min blogg!! Jag vet att man kan inte beskriva en person bara med ord, men jag ska försöka!!

Kära farsan! Tack för att du är min pappa och att du fortfarande tycker att jag är din lilla flicka! Världen skulle va annorlunda utan dig och jag är så glad att du finns!!

Du är.... smått galen, generös, ungdomlig, glad, kan va tjurig också, bra lyssnare, snäll, envis, klok, rolig, uthållig, är av den "gamla skolan" och en spontan person.

Du älskar kaffe, du röker (tyvärr), du gillar sötsaker, älskar fisk i alla former, ingen kan äta så starkt mat som du, när du svettas och slå på bordet så vet alla att paprikan ÄR starkt, du gillar inte nya maträtter, men du smakar det, du älskar gamla böcker, du älskar science-fiktion filmer, spelar play-station, är smått galen i nya elektroniska saker, älskar sommaren och semestern i Budapest, har tränat gymnastik när du var ung, har tränat i gym där du kunde slå unga killar på bröstlyft, du ÄLSKAR snabba bilar(kör en själv) och det som uttrycker dig mest att du kommer ALLTID va en ung person i sinnet!!!

Så kära farsan ha en jätteskön Fars Dag och du kommer få massor med kramar och pussar när vi träffas igen!!

Jag älskar dig!!!!




FARSAN!!



Jag och Farsan på mitt bröllop!


Kommentarer
Maggis säger:

Du glömde skriva att han är en jäkel på att dricka Palinka! kram

2010-11-14 | 17:09:16
suzan säger:

Vilken otroligt fin bild på dej och din pappa. Kärlek om nåt! Kram

2010-11-14 | 18:44:47
Sara säger:

En fin farsdags present tycker jag! Många vackra varma ord...



Bilderna på pappsen från bröllopet får mig att tänka tillbaka å jag känner nog att det snart är dags för pappsen m fam att komma till Växjö igen. Hann ju knappt lära känna honom men han gjorde ett mkt treligt intryck på mig ;)

2010-11-14 | 19:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback