Då är vi tillbaka på ruta 1:(

Det var längesen jag bloggade. Har funderat att lägga av, men med tanke på de få som ramlar in här och läser mina galna tankar beslutade jag att jag fortsätter ett tag till.

Det har hänt en hel del under den tiden. En 10 årig vänskap tog slut, jag har börjat jobba nu 90%, har tillbringat en underbart dag med Suz i Helsingborg, och så klart har återbesökstiden kommit för min pappa.

Eftersom operationen har varit för två månader sen, så spekulerar man över en hel del. Man funderar och funderar.......för att till slut övertyga sig själv att tystnaden kan betyda bara en sak. Allt är bra!

Så fel vi hade.

Vi klev in till läkarens rum med förväntningar , men knuten i magen ville inte försvinna. Till slut kom beskedet som fick mig att tappa hakan(jag gjorde det verkligen). Tumören var elakartad och det mesta delen av det bestod av aggressiva celler, med en tendens att sprida sig. Kirurgerna konsulterade med Onkologerna(cancerspecialister) som ville vänta tre månader efter operationen för att se om det blev någon spridning. Det är för att vid upptäckten av tumören på njuren har de upptäckt en "fläck" i det ena lungan. Så om tre veckor ska pappa genomgå en CT(skiktröntgen) där de kan se om det blev någon spridning och om "fläcken" är en cancertumör. Och om det är så, ska påbörjar man med cellgiftsbehandling.

Så nu är vi tillbaka på ruta ett. Väntar och hoppas. Hoppas på att det inte spred sig och  hoppas på att "fläcken" inte är cancer.

Mycket att ta i, och tanken poppar upp hela tiden- Vad kommer nästa gång?


Jag tror jag gömmer mig ett tag.......
Kommentarer
Györgyi säger:

Tänker på Er.....

2011-09-14 | 17:34:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback