Vi laddar;)

Nu börjar det närma sig. Snart blir vi 5 i familjen(OK 7 med kaninerna). Idag har vi besökt de små liven, och vi var helt förtrollade. Uppfödaren Ullrika är en underbar person som är mån om vart valparna ska flytta och vilka som ska köpa de.
Så det känns ännu mer tryggare att vi vet att om hon godkänner oss, så vårt lilla galen familj duger;)

När man satt där bland 9 valpar och två supersociala mammor till de, visste jag att det kvittar hur valpen kommer att se ut. Färgen är inte det viktigaste. Vist har man sina favoriter, men de var supersköna allihopa, och den valpen som väljer oss kommer va välkommen! Det enda som vi har bestämt var att vi vill ha en hona.

Nellie har verkligen försökt "nosa" in sig i valparnas päls, och 9 valpar plus tre hundar har verkligen utmanat hennes allergi. Det är nämligen så att valparna utsöndrar mycket mer de allergiframkallande medlet. Så det blir bara bättre. Och så klart att vi kommer inte ha 13 hundar samtidigt. Hon har endast fått täpt näsa, och vi hoppas att det kommer bara blir bättre sen när valpen kommer:)

Tjejerna var supernöjda, och till och med Jonas har blivit frälst (dock han inte erkänner):)


Så nu laddar vi och försöker komma på några namn. Förslag  välkomnas!!!


Två kullar och 9 valpar. Det kan bli mycket liv och matstunderna är fulla med slagsmål om de bästa platserna.Hur ska man kunna vällja????Hej!!

Kommentarer
Anonym säger:

Sötaste valpen EVER!

2011-12-29 | 00:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback