När storleken HAR betydelse.....

Många kommer sätta kaffet i halsen, eller gnider händerna i förväntan,  att det kommer några saftiga sexberättelse. Men..... fast jag skriver en hel del personliga saker, så vill jag behålla en liten bit av mitt privatliv för mig själv;)

Så berättelsen handlar om våra sängar genom åren. Ni som har/haft småbarn vet hur det börjar.
När första små krypet anländer, förändras allt. Helt plötslig tar de över hela platsen i sängen, och ingen kan undgå de små smällarna av små fötter och armar. Och det går bra ett tag med den sköna sängen man har haft som kärlekspar......

Men......då var det dags igen,och nästa små varelsen kommer i ens liv, och så opps helt plötslig har de invaderat sovrummet och nätterna består av kånkande av täcke och kudde då en av föräldrarna (oftast papporna) flyttar till soffan för att resten av gänget ska kunna få plats.

Det var då vi fick nog!!!! Köpte två 105 sängar och med 210 cm bred säng var våra nätter räddade:)

Och nu när de är stora och sover i sina egna sängar har vi satsat på 160 säng då efter 15 år ihop gillar vi sova tätt ihop i sked:)

Men.....

Nu kommer nästa invasion!!!! Av kuddar!!!! Man börjar få ont i höften, axlarna, ryggen, och vad gör man? Ja man pallar upp här och var med kuddar. Så vi är tillbaka där vi började......vi och 6 kuddar i sängen.....

Så ibland har storleken  faktiskt betydelse!!!!Egentligen vill man bara sova GOTT!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback