Midsommar och 45-års kalas.

Mannen i mitt liv. En underbar människa som anlände till världen för 45 år sen den 24/6. Och vad är det som man firar här i Sverige samtidigt? Så klart Midsommar. Och alla som har tillbringat några år här i det underbara landet, vet att vädergudarna är INTE snälla mot oss på sommaren. Så det blev tält och hela baletten när 45-åringen skulle firas(utan att han visste om det) och grodorna skulle dansa in sommaren:)

Jag tänkte inte skriva mycket gott folk, utan låter bilderna tala......

Men kort beskrivet handlade dagen/kvällen om: Sill, potatis, gräddfil, nubbe, nubbe, nubbe, nubbe, tipspromenad, regn, kaffe, jordgubbar, grädde, nubbe, Ja mår han leva!,nubbe, nubbe, öl(han kom vilse), nubbe, grillat, sallad, baguetter, nubbe, musiktävlingx3, godis, ostbågar, chips, och till slut Aladin ask MED nubbe;)

Skåååååååål!!!!!Smaklig spis!!!Kvällens galnaste brudar:)Man kan ha roligt bara man står vid maten!Kvällens födelsedagsbarn, som har fått segelflygning som present;)Kära svärföräldrar!Kvällens käraste par!Musiktävlingens tjejgäng.Killgänget var lite mer splittrade.......Domaren och DJ.Grillning på hög nivå.....Kvällens gladaste gubbar;)De som frös mest.....Kvällen yngsta och sötaste gäst!!!!Kvällens ondaste blick!!!!Kvällens Pose....Kvällens mor och dotter med blicken...Kommentarer
Johanna Roth säger:

Gud vad vi är snygga:-)!!!

Roligt hade vi!!Kramis!

2011-07-09 | 21:25:54
Bloggadress: http://mammansdotter.blogg.se/
Hanna säger:

Vad vi hade det roligt/mysigt!!!!!:)

2011-07-10 | 11:47:32
Bloggadress: http://hannasbasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback