Första Advent.

Det har väl inte gått förbi för någon att det är första advent idag, och SNÖ i hela landet. Massor med snö!!! Underbart när man är inne, halt och kallt när man är ute. Idag var det en skön dag. Vi sov länge, åt frukost medan vi kollade på Harry Potter och så var vi och snurrade i affärerna för att köpa adventsstjärnor till tjejernas rum. Vi har en hel del julpynt eftersom föra året fick vi köpa en hel del nytt, då våra kartonger kom vi inte åt. Så i år kan vi klä två julgran. Vi ska ha en liten gran i tjejernas vardagsrum också, och det skulle bli en riktigt gran efter högljud protest av det stora hönan. Jag ville ha en plastgran där, men NEEJ! Bara riktigt gran på Jupitervägen.

Efter handlandet så var vi bjudna till Sara och Lasse på adventsfika. De har det som en lite tradition att ha öppet hus och bjuda in folk på fika. Sara har bakat underbara kakor och så klart varm glögg till. Trevligt sällskap hade man med, och stämningen var skönt!!Har så klart glömt att ta bilder!! Grrrrrr.....

Eftersom vädret slog om till snöstorm har vi röstat ner stan, åkte hem, åt upp resterna av pizzan och slappade på soffan. Skön dag!!!

Och så tänder vi första ljuset!!!



4 kartonger julsaker;)













Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback