Snö, Städ och Sound of Music......och ännu mer snö:)

Lördagen gick i  städens anda på Jupitervägen. Tvätt, badrumsstäd, och skurande av golv. Vist kan man hitta på roligare saker, men tyvärr så var det ett måste idag. Även snön har visat sig från sin bästa sida, så man fick gräv sig ut  för komma någon vart! Men erkänn..det är sååå vackert!!

Efter dagens galna städtimmar fick jag nöjet att följa med söta svägerskan Alex och hennes underbara mamma på Sound Of Music i Växjö Konserthus.  Och vilken föreställning!! Den äldsta skådespelerskan var 82 år gammal. Underbart!!! Själva storyn känner alla, men det var en fröjd för örat att lyssna på de underbara låtarna och tappa andan av de starka och öronkittlande röster!!!!  Och barnen!!! Vilka talanger!

Satt med tårarna i halsen och gåshud på armarna! Häftig!! Så nu har vi bestämt att vi ska göra det som en liten tjejgrej och ta med mina hönor på de föreställningar som kommer att sättas upp i framtiden. Kvällen avslutades med mannens hemgjorda hamburgare, film och slapp på soffan. En skön Lördag!!

Vist är det vackert?





Bevisen!! De små spåren....mössen är på besök!!



Sound of Music! Underbart!!


Kommentarer
Alex säger:

Det var så himla roligt att du kunde följa med!!! Måste vi göra om många många gånger :) Kram till dig

2010-12-06 | 18:30:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback